Hittech Group 600ste lid van High Tech Platform

0

Het Mikrocentrum High Tech Platform blijft groeien. Begin juli is Hittech Group lid geworden. Hierdoor heeft het platform een nieuwe mijlpaal bereikt van 600 leden. “Een groei van 20% in 3 jaar tijd”, zegt Simone de Roo, manager High Tech Platform.

Het Mikrocentrum High Tech Platform is een groot netwerk ‘voor, door en met’ bedrijven uit de hightech maakindustrie. De aangesloten bedrijven vergroten hun netwerk en kennis door zichtbaar te zijn in een industrieel (kennis)netwerk, hun innovaties te promoten en actief betrokken te zijn bij activiteiten die Mikrocentrum organiseert.

Zichtbaarheid
De betrokkenheid bij deze activiteiten en de zichtbaarheid in het (kennis)netwerk waren de redenen voor Hittech Group om lid te worden van het High Tech Platform. De Hittech Group is al jaren actief betrokken bij Mikrocentrum beurzen, themadagen en opleidingen. Hittech Group is een full service system supplier die als 1st tier supplier en partner van OEM-bedrijven functioneert. Hittech Group levert volledige eindproducten (onder andere halfgeleidermachines, medische en analytische apparaten en verpakkingsmachines), modules, submodules, afzonderlijke delen, service en onderhoud als één strategisch systeem.