Hoffmann Group en Bemet verbinden hun krachten

0

De Hoffmann Group gaat met zijn gereedschapsuitgiftesysteem Tool24 Smartline samenwerken met Bemet International. Beide bedrijven hebben een interface ontwikkeld, die er voor zorgt dat de Tool24 Smartline kan communiceren met het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne.

Bemet is met Plan-de-CAMpagne een gevestigde naam als het gaat om ERP-systemen.
De interface is ontwikkeld vanwege de stijgende behoefte aan gereedschapsbeheer in het MKB, en de daarbij te realiseren kostenreductie. Uitgangspunt bij het realiseren van de interface was een betaalbare en flexibele oplossing te bieden en samen een stap te zetten naar een digitale bestelmogelijkheid.

De Tool24 Smartline is een systeem dat bestaat uit een combinatie van verschillende kasten die opslag, uitgifte en gereedschapsbeheer combineert met bedieningsgemak, gebruikersvriendelijkheid en snelheid. Behalve de mogelijkheid om zowel nieuwe, gebruikte als nageslepen gereedschappen te beheren, biedt de Tool24 ook het beheer van meetgereedschappen en hun bijbehorende certificaten.

Zowel Plan-de-CAMpagne als Tool24 als de mogelijkheden die de interface tussen beide systemen biedt, worden deze week live bij Bemet in Veenendaal gedemonstreerd tijdens de Demoweek (nog tot en met 31 maart).