Hoffmann sluit hoofdstuk af met veiling restant gebruikte machines

0

Nu de integratie van verspanende en niet-verspanende productietechniek binnen Hoffmann-Metalcare is afgerond, kan afscheid worden genomen van het laatste restant gebruikte machines. Deze zullen binnenkort door de firma F. Hoffmann ter veiling worden aangeboden. De veiling vindt plaats vanaf 3 februari.

Ondertussen maakt Hoffmann Metalcare zich op voor TechniShow, waar het bedrijf sinds de overname van de activiteiten van F. Hoffmann zich voor het eerst grootschalig presenteert. In 2014 werd die krachtenbundeling nog aangekondigd onder de slogan ‘De kracht van de combinatie’. Nu, in 2016, blijkt de combinatie inderdaad krachtig te zijn en door vele klanten en relaties te worden gewaardeerd. De Technishow is het ideale platform om dat nog eens te benadrukken.

Hoffmann-Metalcare toont daar verschillende oplossingen voor verspanende en niet-verspanende metaalbewerkingen. Op de stand wordt een selectie uit het programma zaagmachines, speciaalmachines, laser supplies en gereedschappen van onder meer Everising, Jaespa, Pressta-Eisele, Omera, Strega en Unidor getoond.
Hoffmann Metalcare biedt een veelzijdig programma zaag- en speciaalmachines, gereedschappen met bijbehorende engineering, onderhoud en service. De krachtenbundeling brengt het beste van beide bedrijven samen waardoor klanten één aanspreekpunt hebben voor verspanende én niet-verspanende bewerkingen. Een team vakspecialisten voor engineering, service en onderhoud maakt het aanbod compleet.

Hoffmann-Metalcare, standnummer Hal 8, E104