Hyproma start splineshop

Hyproma in Nieuw-Lekkerland is gestart met de nieuwe afdeling Splineshop. Klanten kunnen hier terecht voor elke spline-oplossing.

Hyproma bouwt hydraulische installaties en heeft daarom regelmatig te maken met pomp- of motoraandrijvingen die voorzien zijn van spline assen of bussen. Een spline is een getande as of bus waarmee eenvoudig een grote kracht kan worden overgebracht met direct de juiste passing. “Het was soms voor ons een hele zoektocht om de juiste bus, as of verloop te vinden. Dat nam veel tijd in beslag”, vertelt Arie Stam, directeur van Hyproma. “We merkten in de markt dat anderen ook tegen deze problemen aanliepen en daar hebben wij nu iets aan gedaan.”

Dat is de oprichting van de nieuwe afdeling Splineshop. Sinds 1 juli kan men hier terecht voor elke spline-oplossing. Afgelopen tijd is hard gewerkt aan de voorbereidingen. Het maken van een website met webshop, het samenstellen van een basis-assortiment en het zoeken van de juiste fabrikanten en toeleveranciers. Naast een basis-assortiment wil de Splineshop ook klant-specifieke oplossingen bieden in elke gewenste spline-verbinding.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Bus importeur Kjellberg lasoplossingen

03-05 Bus Industrial Tools heeft het importeurschap voor Nederland gekregen van Kjellberg lasoplossingen. Kjellberg levert…

Bedrijf en Economie

Bus’ Handelmij bouwt nieuw logistiek centrum in Zwolle

26-04 Op bedrijventerrein de Hessenpoort in Zwolle is het startsein gegeven voor de bouw van…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X