Innovaties in puntlassen en stiftlassen

Laskar Puntlastechniek geeft op de TechniShow live demonstraties van zowel Rewigo en Tecna puntlasmachines als stiftlasoplossingen met een cobot. Ook wordt het DSPS productiesysteem gedemonstreerd, dat operators stap-voor-stap begeleidt bij het puntlassen van hoogwaardige producten.

Met de innovatieve oplossingen van Laskar Puntlastechniek kunnen hoogwaardige punt- en moerenlasresultaten worden bereikt.

Laskar Puntlastechniek levert innovatieve oplossingen voor betrouwbare weerstandlasverbindingen in de maakindustrie. Met een scherp oog voor digitale ontwikkelingen heeft het bedrijf de connectiviteit, traceerbaarheid en programmeerbaarheid van punt- en stiftlasmachines naar een hoger niveau gebracht. De geavanceerde technologie van het premium merk Rewigo en het DSPS productiesysteem zullen centraal staan in de demonstraties die de medewerkers zullen geven op de TechniShow. Daarnaast presenteren ze ook een deel van hun assortiment Tecna puntlasmachines en de verschillende oplossingen met stiftlasmachines en -installaties.

Nieuwe generatie puntlasmachines

Rewigo brengt weerstandlassen naar een hoger niveau. De puntlasmachines van Laskar Puntlastechniek, ontwikkeld op basis van uitgebreide marktkennis, zijn uitgerust met invertertechnologie en een dynamische werkmodus om perfect aan te sluiten bij de unieke behoeften van elke klant. Met behulp van de NFC-tag kunnen specifieke gebruikersrechten worden toegekend aan beginnende en ervaren gebruikers en instellers.

Stap-voor-stap begeleiding

Een sterke toevoeging aan het assortiment is het DSPS (Digital Spotwelding Production System) productiesysteem. Dit systeem begeleidt operators stap-voor-stap bij het puntlassen van hoogwaardige producten. Door het scannen of invoeren van een productienummer geeft DSPS aan welke gereedschappen moeten worden gebruikt, waar de puntlasverbinding moet worden gemaakt en borgt het automatisch de kwaliteit van de verbinding. Zelfs bij personeelswisselingen zorgt DSPS voor consistente, hoogwaardige punt- en moerenlasresultaten.

Tecna compleet programma

Ook demonstreert Laskar Puntlastechniek diverse puntlasmachines van Tecna. Deze puntlasmachines staan al jarenlang garant voor betrouwbare verbindingen. Met een compleet assortiment biedt Tecna altijd een passende oplossing in het productprogramma. Stationaire machines maar ook puntlastangen, tafelmodel puntlasmachines en verrijdbare puntlasmachines kunnen geleverd worden van deze hoogwaardige fabrikant.

Stiftlasinnovaties

Laskar Puntlastechniek is zeer actief in de wereld van de dunne plaatverwerkende industrie door hoogwaardige stiftlasmachines en -installaties te leveren. Het assortiment, gericht op stiftlassen van dun plaatwerk, biedt een scala aan oplossingen, variërend van handmatig gebruik tot geavanceerde CNC- of gerobotiseerde stiftlasoplossingen.

Laskar Puntlastechniek
Hal 7, stand D048

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verbinden

Puntlassen en stiftlassen naar een hoger niveau

05-10 Al meer dan twee decennia voorziet Laskar Puntlastechniek de maakindustrie van innovatieve oplossingen voor…

Verbinden

Amada Weld Tech verbetert procesbeheersing van puntlassen

06-03 De closed-loop feedback functionaliteit van Amada Weld Tech stelt productiebedrijven in staat om een…

Verbinden

Laskar voorziet doorbraak hand laserlassen

27-02 Laskar koopt hand laserlasmachines van een Chinese fabrikant en brengt deze onder het eigen…

Verbinden

Oranje boven met de Weldkar OrangeOne

25-08 Deze is volgens de specialist in las-  en snijtechniek een ware ‘must’ voor iedere…

Verbinden

Laskar: Al 30 jaar sterk in verbinden

05-07 Met 40 medewerkers en 900 klanten is Laskar een grote speler geworden in de…

Verbinden

Probleemloos stiftlassen

09-03 NTS Hermus, een onderdeel van NTS-Group, is specialist in oplossingen op het gebied van…

Verbinden

Afbrandstuiklassen levert Klinger pure winst op

26-02 De afbrandstuiklasmachine die onlangs is geleverd door Laskar Puntlastechniek, is een echte aanwinst voor…

Verbinden

Moderne puntlastechniek maakt het verschil

12-11 Brink Industrial heeft grote stappen gezet op het gebied van puntlastechniek. Laskar Puntlastechniek heeft…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV