Inschrijving TechniShow Awards gestart

0

Deelnemers aan TechniShow 2020 die een briljante innovatie wereldkundig willen maken, kunnen zich nu aanmelden als kandidaat voor een van de TechniShow Innovation Awards die op 4 maart 2020 worden uitgereikt.

Belangrijke voorwaarde is wel dat het product of proces vernieuwend is, of dat een bestaand product of proces dusdanig op de schop gaat dat het een belangrijke economische of maatschappelijke verandering met zich meebrengt.

Inschrijfcategorieën
Deelnemers aan de Awards kunnen zich inschrijven in twee categorieën. De eerste categorie is New Tech (de samenvoeging van ‘Nieuw op de Benelux-markt’ en ‘Commerciële Innovatie’). Belangrijk hierbij is dat de innovatie niet eerder gepresenteerd is tijdens de TechniShow beurs én dat de innovatie in of na 2019 op de Nederlandse markt is gebracht. De tweede categorie is Dutch Technology (voorheen Made in Holland). Belangrijk is dat het bedrijf van origine Nederlands is en dat de productie ook in Nederland plaatsvindt. Ook deze editie worden alle innovaties beoordeeld door een deskundige vakjury. “Ik ervaar het als een eer om wederom juryvoorzitter te zijn van deze schitterende prijs”, zegt Tom Bouws, Relatiemanager Publiek bij KVK.

Na een eerste boordeling van alle inzendingen door de jury, is er op 11 februari een pitchdag voor de genomineerden. Deelnemers die tijdens de pitchdag worden genomineerd, strijden tijdens de Avond van de Maakindustrie op 4 maart met de andere genomineerden voor de TechniShow Innovation Awards 2020.