Kleine dosering handreiniger

0
126

De nieuwe One2clean dispenser van Dreumex speelt in op de vraag vanuit de markt naar een kleine dosering handreiniger. Dit is een verbetering waarmee het totaalconcept op een nog efficiëntere manier zorgt voor schone en gezonde handen.

 

“Door verhoogde automatisering en het gebruik van handschoenen is een nieuwe markt ontstaan waar handen minder vervuild raken, maar nog steeds gewassen moeten worden. Met de vernieuwde One2clean dispenser is het mogelijk om een kleine zeepdosering in te stellen en daarmee is de dispenser efficiënt in gebruik”, aldus Jan-Chris Heeger, CEO van Dreumex.

O2C Automatic dispenser

Bij de automatische One2Clean dispenser kan gekozen worden uit een kleine dosering (3ml) voor lichte tot middelzware vervuiling en uit een grote dosering (5ml) voor middelzware tot zware vervuiling. Op deze manier wordt bij elke wasbeurt de juiste hoeveelheid zeep gebruikt. De geïntegreerde vertraging in de dispenser zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om direct een tweede dosering te krijgen. Op deze manier besparen bedrijven tot 85% op hun bedrijfskosten. Daarnaast heeft de robuuste dispenser qua design een metamorfose ondergaan en is het product onderhoudsvriendelijker geworden. De nieuwe dispenser is gemakkelijk op te hangen en de geïntegreerde LED-verlichting geeft aan wanneer de batterijen (bijna) leeg zijn en vervangen moeten worden. Op deze manier is de One2clean van Dreumex dispenser zeer gemakkelijk in onderhoud.