Mauriks Solutions viert gouden jubileum

Mauriks Solutions in ’s-Hertogenbosch viert op 1 april haar 50-jarig bestaan.

Carlos Mauriks (directeur/eigenaar) en het team van Mauriks Solutions.

Het verhaal van Mauriks Solutions begon op 1 april 1973 als kleine onderneming met oog voor sterke oplossingen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van poortautomatisering en toegangstechniek- en afsluitsystemen voor industrie en particulier. Niet alleen op het gebied van productoplossingen, maar ook met succesvolle samenwerkingsverbanden, zoals de initiatieven van de VakmanPartner en dePoortnaarCompleteVeiligheid.

Drie productmarktcombinaties

Inmiddels levert Mauriks Solutions diverse oplossingen onder drie productmarktcombinaties. M design vertegenwoordigt een compleet programma in oplossingen voor afsluiting- en afscheidingssystemen. Dit is waar de eerste generatie (Frans en Elly Mauriks) in 1973 mee is gestart. Vanuit dat vertrekpunt kwam al snel de vraag naar technische oplossingen voor het laten functioneren van o.a. poorten en deuren zoals componenten, hang- en sluitwerk en railsystemen, het huidige M construct. En met de vraag eind jaren tachtig naar automatiseringssystemen voor o.a. poorten is M access ontstaan, het toegangstechniekprogramma voor gebouwen en terreinen.

Kenniscentrum

Mauriks Solutions beschikt over een kenniscentrum aan Australiëlaan 10 te ’s-Hertogenbosch, waar alle informatie over de oplossingen en initiatieven wordt verstrekt.

 

 

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021