Met 54U Media op weg naar 2015

0

De feestdagen staan al weer voor de deur. Tijd om een bewogen jaar af te sluiten, maar zeker ook tijd om vooruit te blikken naar 2015. Wat gaat het nieuwe jaar ons allemaal brengen. Een ding is zeker, als dé uitgever in de metaal brengen wij u in 2015 weer 23 prachtige en informatieve edities van ons vakblad MetaalNieuws.

Met een nog steeds stijgende en HOI gecontroleerde oplage is MetaalNieuws in combinatie met de website hét platform voor metaalbe- en -verwerkend Nederland. Naast MetaalNieuws zullen ook onze magazines PlaatBewerkingNieuws (4x), 3D-Printmagazine (2x) het Jaarboek Verspanen 2015 volop uw aandacht gaan trekken.

Uiteraard spelen wij ook volgend jaar in op de actuele gebeurtenissen en vakbeurzen in de metaalbranche. Denk daarbij aan de RapidPro, MTMS, METAVAK, TIV, Welding Week, BlechExpo en de EMO in Milaan. Ook viert MetaalNieuws in december 2015 het 15-jarig bestaan met een zeer speciale/glossy editie van 15 MetaalNieuws in Beeld. Ook hebben wij een speciale aanbieding voor bedrijven die graag kennis willen maken met het adverteren in MetaalNieuws.

Een jaar lang, iedere editie aanwezig in MetaalNieuws kan al voor slechts € 995,00!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze media-adviseurs.

MetaalNieuws zal naast het actuele nieuws nog nadrukkelijker op zoek gaan naar “de mensen binnen het metaalbedrijf”. Uiteraard hebben wij daarbij ook uw hulp nodig. Daarom: heeft u in 2015 leuke nieuwtjes en/of wetenwaardigheden te melden, laat het ons weten.
Overweegt u om uw producten of diensten in MetaalNieuws te promoten, maak dan een afspraak met een van onze media-adviseurs. Samen bepalen wij dan hoe wij een doelgerichte campagne kunnen opstellen.

Even een aantal belangrijke gegevens:

Verschijningsdata/Specials 2015                         :           PDF Downloaden

Aanleveradres persberichten/redactie                  :          Mail de 54U Media redactie

Media advies op maat                                              :           Mail onze adviseurs