MetaalNieuws zoekt het in 2020 hoger op, vaart u mee?

0

Het is misschien nog vroeg, maar in oktober 2020 bestaat MetaalNieuws, het vakblad met het hoogste bereik in de metaal, 20 jaar. Dat zullen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Natuurlijk vieren wij deze mijlpaal samen met onze andere vakbladen voor de metaalbranche; PlaatBewerkingsNieuws, het magazine voor de plaatbewerking, 3D print magazine, informerend en inspirerend voor industrieel 3D-printen, en Solutions magazine, het magazine voor de verspaning.

Met deze titels kunt u ook in 2020 uw bedrijf, producten en/ of diensten heel specifiek onder de aandacht brengen van uw (potentiële) klanten in de metaal.

Adverteren

In de mediakit van 54U Media vindt u de verschijningstabellen, deadlines en alle andere benodigde mediagegevens. Uiteraard ook de verschillende advertentiemogelijkheden met bijbehorende tariefstellingen.

Zoals u van 54U Media gewend bent kunt u op ieder gewenst ogenblik in contact treden met onze media-adviseurs Harold Draaijer en Vincent Span om samen een (cross)mediaal mediapakket voor 2020 samen te stellen. Samen met u komen zij tot een optimale mix op basis van een goede afstemming tussen advertenties en redactionele ondersteuning door onze vakredactie, zowel in print als online.

Speciale 2020 actie

Om alvast een voorschot te nemen op het 20-jarig bestaan van MetaalNieuws hebben wij tot 20 februari 2020 de volgende actie:

Bij het afsluiten van een mediacampagne in onze titel MetaalNieuws voor 20-02-2020, voor een minimaal bedrag van € 2.020,00, maakt u kans op een ballonvaart voor 5 personen. Samen met de mensen achter MetaalNieuws kunt u het hoogste bereik in de metaal dan ook op een bijzondere hoogte ervaren. Uiteraard zal er een uitgebreide reportage worden gemaakt van deze ballonvaart die dan ook in MetaalNieuws zal verschijnen.

In totaal stellen wij 3 ballonvaarten voor 5 personen per vaart ter beschikking. Maximaal 1 ballonvaart per inschrijving KVK-vestigingsadres.

54U Media, de uitgever in de metaal

54U Media is een full-service mediabedrijf, dat actief is in de markt van de technische industrie in Nederland, met name de metaalbewerkende en -verwerkende industrie. De (print) uitgave van het vakblad MetaalNieuws vormt samen met de bijbehorende website de basis van onze uitgeverij.

In de loop der jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld van een uitgever van een eens per veertien dagen verschijnend vakblad tot een moderne multimediale uitgeverij, die volop oog heeft voor de digitale ontwikkelingen en een vaste plek heeft veroverd in de metaalbranche, maar ook daarbuiten. De belangrijkste titels binnen het aanbod van 54U Media zijn MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws, 3D print magazine en Solutions magazine.