Metaalunie, OOM en PKM organiseren Masterclass QRM

0

De Koninklijke Metaalunie organiseert, in samenwerking met het OOM en PKM, een tweetal Masterclasses QRM, exclusief voor leden. De eerste sessie is op 8 oktober in District Zuid-Holland, een tweede sessie op 9 oktober in District Oost.

QRM (Quick Response Response Manufacturing) is een uitstekende methode om binnen het MKB levertijden te verkorten. Daarnaast komt QRM tegemoet aan de flexibele klantvraag en het tekort aan vakkundig personeel.

Experts aan het woord
Tijdens deze Masterclasses krijgen deelnemers uitleg van experts op gebied van QRM en vertellen ondernemers en hun medewerkers hoe zij QRM hebben toegepast in hun bedrijf.

Gastspreker is niemand minder dan Rajan Suri, de grondlegger van QRM. Hij legt uit waar QRM voor staat. Deze Masterclass is in het Engels. De Masterclass van Paul van Loon gaat dieper in op het menselijke aspect van QRM. Hij legt uit waarom mensen chagrijnig worden als het niet lekker loopt en gefrustreerd raken als ze daar geen invloed op hebben.

Tenslotte behandelt Paul Hartgers van PKM de mogelijkheden van QRM bij kleine bedrijven (<50 fte). Ook gaat hij in op het Polka model en systeemdynamica.

Waar en wanneer:
8 oktober
Kantoor OOM
Frankrijklaan 10
2391 PX Hazerswoude-Dorp

9 oktober
Restaurant Boode
Brink 10
7437 ZG Bathmen

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de agenda of met de Metaalunie App. Deelname kost € 50,- per persoon.