Metavak voor ruim 80% volgeboekt

0

De vakbeurs Metavak heeft de wind in de zeilen. Na de succesvolle 2017-editie met een record aantal exposanten (211) en meer dan 8.000 bezoekers, schiet ook de veertiende editie uit de startblokken. Al ruim 80% van de beschikbare stands zijn volgeboekt.

Door het aantal volgeboekte stands is de beursvloer van de Metavak met circa 400m2 vergroot ten opzichte van vorig jaar. De vakbeurs in de metaalbranche wordt dit jaar gecombineerd met NIL Verbindingsweek, het enige vakevent omtrent verbindingstechniek in Nederland. “Door de jaren heen is het aanbod steeds meer verschoven naar nieuwe machines en bijbehorende producten en diensten”, zegt Daniëlle Wild, Adviseur. “Metavak is uitgegroeid tot een totaalbeurs voor de metaalindustrie. Bijna alle grote merken zijn vertegenwoordigd en demonstreren de in werking gestelde machines, gereedschappen en software.”

Sinds een aantal jaren zijn er demopleinen op Metavak. Bezoekers worden hier op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen uit de branche. Op de demopleinen werken verschillende exposanten samen om een bewerkingsproces van A tot Z te laten zien. Op de Metavak worden zowel eindbeslissers als beïnvloedende medewerkers op de hoogte gebracht van de laatste productietechnieken binnen de metaalbranche. Wild: “Om dit te vertalen hebben we recent een nieuwe huisstijl geïntroduceerd om ook daarmee ‘future-proof’ te zijn.” De combi-editie van Metavak en NIL Verbindingsweek vindt plaats op 30, 31 oktober en 1 november in Evenementenhal Gorinchem.

www.metavak.nl