Mewa stelt merkencatalogus beschikbaar

0
78

Bij textieldienstverlener Mewa kan je terecht voor de huur in full-service van de juiste werk- en veiligheidskleding, poetsdoeken, olieopvang- en vloermatten, onderdelenreinigers, katoenen-handdoekdispensers, autobeschermhoezen en vloerreinigers.

 

Dat is al heel wat, maar daar blijft het niet bij. Wie op Mewa beroep doet voor zijn textielmanagement, kan immers in de Mewa merkencatalogus voor werkveiligheid terecht voor de aankoop van alle persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheidsschoenen, werkhandschoenen, oog-, gehoor-, hoofd- en ademhalingsbescherming, producten die de huid beschermen en hygiëneartikelen, maar ook andere bedrijfsbenodigdheden en diverse kleding voor werk en vrije tijd: een ruim assortiment koopartikelen dat tegelijk een perfecte aanvulling is op het full-service huuraanbod. Zo is elke medewerker in elke onderneming – ongeacht het type job dat hij uitoefent en om het even in welke branche het bedrijf actief is – van kop tot teen veilig uitgerust met een kwaliteitsuitrusting.

De Mewa merkencatalogus heeft ruim 7.300 verschillende artikelen op voorraad. Van het eigen huismerk of van externe gerenommeerde merken, allemaal hebben ze hun onberispelijke kwaliteit gemeen.