Nieuwe directie Brink Staalbouw en Circulairstaal

Pieter Hermsen en Aniek Averesch zijn per 1 januari Robert Kwintenberg opgevolgd als directie van Brink Staalbouw en Circulairstaal.

Pieter Hermsen en Aniek Averesch vormen sinds 1 januari de directie van Brink Staalbouw en Circulairstaal.

Beiden zijn al geruime tijd werkzaam binnen de organisatie. Pieter eerst als projectleider en later als bedrijfsleider in Barneveld. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Aniek heeft de afgelopen jaren Circulairstaal uitgebouwd tot wat het nu is. In haar nieuwe functie vallen de commerciële activiteiten binnen de verschillende bedrijven in Barneveld en Nijverdal onder haar verantwoording.

Henny Jongman zal als financieel directeur vanuit de bovenliggende holdingstructuur Pieter en Aniek op het gebied van financiën ondersteuning bieden in de bedrijfsvoering. Robert Kwintenberg blijft als aandeelhouder en adviseur betrokken bij Brink Staalbouw.

Automatisering

Met de aanschaf van nieuwe geavanceerde Voortman staalbewerkingsmachines zetten Brink Staalbouw en Circulairstaal enorme stappen in de verdere automatisering van hun productieprocessen. En het naar een hoger niveau tillen van zowel de productiviteit als ook de kwaliteit. Daarnaast worden door deze investering de bedrijfsprocessen verder verduurzaamd, doordat er onder andere bespaard wordt op het energieverbruik. In de zomer hopen de monteurs van Voortman Steel Machinery in Barneveld een nieuw boor-/zaag-/raveelsysteem te plaatsen en een nieuw platenbewerkingssysteem. De machines zijn deels ter vervanging van de huidige machinelijnen. Met name door de investering in het raveelsysteem kunnen staalconstructies dan nog efficiënter circulair worden geproduceerd.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Oppervlaktetechniek

Derde variant van circulaire Biocoat

26-01 De Snowflake zal dit jaar worden voorzien van een LCA en worden opgenomen in…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?