OOM lastestavond bij Haprotech

0
81

In samenwerking met het OOM organiseert Haprotech op 20 en 27 juni twee lastestavonden in haar school in Velsen-Noord. Ondernemers kunnen hier de lastechnische vaardigheden van hun medewerker(s) laten testen.

Sluit het laswerk van uw medewerkers wel aan bij de kwaliteitseisen die aan de producten van uw onderneming worden gesteld? Wordt er goed en efficiënt gelast, of kan het beter? Na deze testavond krijgen de deelnemers antwoord op deze vragen en, indien nodig, praktische tips om het lasproces te verbeteren.

Concreet aan de slag
Tijdens de test werkt de lasser met materialen waarmee hij of zij ook in zijn bedrijf (in de gebruikelijke lasposities) last. De docenten van Haprotech beoordelen het werk op basis van de kwaliteitseisen van het bedrijf. Deze bevindingen worden vastgelegd in een advies dat met de ondernemer en de medewerker op locatie wordt besproken.

Sterk gereduceerd tarief
Het OOM vergoedt 50 procent van de kosten voor de lastest: deelnemers betalen dus geen 125 euro maar slechts 62,50 euro per kandidaat. Wie besluit een medewerker in te schrijven voor één van de lasopleidingen van Haprotech, mag deze kosten ook nog eens in mindering brengen op het lesgeld. De avonden starten om 18.00 uur en duren tot circa 21.00 uur. Inloop is vanaf 17.00 uur en voor een broodje wordt gezorgd.

Aanmelden
Haprotech heeft plaats voor totaal 14 kandidaten per avond, vol is vol. Inschrijven kan via de onderstaande linken:
20 juni, Haprotech in Velsen-Noord
27 juni, Haprotech in Velsen-Noord
Na aanmelding ontvangt men een intakeformulier ter voorbereiding op de lastest.