Open dag Hembrug

0

Op vrijdag 19 oktober organiseert Hembrug Machine Tools in samenwerking met het Mikrocentrum een open dag in haar ontwikkelings- en assemblagecentrum in Haarlem.

Hier zal onder meer de introductie plaatsvinden van de nieuwe, volledig oliegelagerde MikroTurnGrind 1000 voor ultra precies harddraaien en fijnslijpen in één machine.
Daarnaast zijn er nog verschillende demonstraties en presentaties op het gebied van ultra precies bewerken, waaronder verschillende verspaningsdemonstraties op het gebied van harddraaien en diamantdraaien.

Ook krijgen bezoekers een unieke kijk in de keuken van Hembrug: hoe de nauwkeurigste draaimachines ter wereld worden ontwikkeld en gebouwd. Verder zijn er presentaties op het gebied van (hard)draaien en de ontwikkelingen binnen dit vakgebied door Hembrug en toeleveranciers, te weten: Hembrug Machine Tools: hoe ultra precies (hard)draaien cyclustijden verkort en processtappen vermindert. De ontwikkelingen binnen dit vakgebied.
Precision Technologies GoldAU: gecombineerde bewerkingstechnologieën, zoals harddraaien en superfinishen, voor de producten van morgen. Sumitomo Electric: het belang van de gereedschapskeuze bij veeleisende en µm-nauwkeurige (hard)draaibewerkingen. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor de open dag.