Open Huis opleidingscentrum STODT in Best

0

Op woensdag 16 mei opent STODT haar deuren voor bedrijven, studenten en anderen geïnteresseerden. Op de locatie in Best zal de aanbieder van technische opleidingen voor de maakindustrie bezoekers kennis laten maken met de aangeboden opleidingen en cursussen.

Vorig jaar september opende STODT een tweede opleidingslocatie in het Noord-Brabantse Best. Speciaal voor bedrijven in Zuid-Nederland worden op deze locatie diverse opleidingen op het gebied van CNC-verspanen (draaien en frezen) aangeboden. Het opleidingscentrum in Best is uitgerust met vier hoogwaardige CNC-machines. Naast opleidingen tot CNC-verspaner verzorgt STODT op deze nieuwe locatie cursussen voor bedrijven en andere groepen. Tot het aanbod behoort ook de ‘Sprint-BBL’. Bij deze variant van de BBL3-opleiding wordt de reguliere opleidingsduur van drie jaar gereduceerd tot slechts één jaar.

Open dag
Met een compleet geoutilleerd opleidingscentrum in Hengelo biedt STODT al jaren technische opleidingen aan, vooral gericht op de Oost-Nederlandse maakindustrie. De afgelopen tijd kwam er ook vanuit het zuiden steeds meer vraag. Om geïnteresseerden nader kennis te laten maken met het nieuwe opleidingscentrum in Best, organiseert STODT een open dag waar bezoekers bijgepraat kunnen worden over de mogelijkheden rondom opleidingen en cursussen. Daarnaast kunnen geïnteresseerden samen met een robot in actie komen en wordt geleerd hoe je kunt samenwerken met een robot.
De open dag op 16 mei is tussen 16:00 en 20:00 te bezoeken.

www.stodt.nl