Opening nieuwe vestiging 247TailorSteel groots gevierd

247TailorSteel vierde op 14 juni jl de feestelijke opening van zijn nieuwste fabriek in Oud Gastel. De ‘intelligente’ fabrikant van metaalplaten, buizen en kantdelen op maat opende hiermee zijn tweede Nederlandse vestiging. “We zijn blij dat we dit heuglijke feit vandaag samen met onze klanten, leveranciers en partners kunnen vieren en met deze vestiging onze positie in Nederland en Noord-België kunnen versterken.” zegt Carl Berlo, CEO van 247TailorSteel.

Op de foto staan (v.l.n.r.): Gedeputeerde van de Provincie Noord-Brabant Martijn van Gruijthuijsen, burgemeester van gemeente Halderberge Bernd Roks, Isabella Smulders – lid van Raad van commissarissen 247TailorSteel en Carl Berlo – CEO 247TailorSteel.

In negen maand tijd is het bestaande logistieke pand aan de Rietschotten verbouwd tot een innovatieve 247TailorSteel fabriek. Op 3 april jl. konden de eerste machines in gebruik genomen worden. Op 14 juni is de nieuwe vestiging nu ook officieel en op feestelijke wijze geopend. De opening werd bijgewoond door onder andere gedeputeerde van de provincie Martijn van Gruijthuijsen, burgemeester Bernd Roks,  klanten en leveranciers en het voltallige management van 247TailorSteel. “Met de opening van de vestiging in Oud Gastel komen er 250 nieuwe arbeidsplaatsen in de regio, met name in productie. Dit is een mooie aanwinst voor de gemeente Halderberge. We zijn erg blij met zo’n technologische pionier als 247TailorSteel.”, zegt burgemeester Bernd Roks.

100% eigen machinepark

247TailorSteel werkt met een volledig eigen machinepark. Met de komst van deze vijfde vestiging staan er meer dan 50 lasersnijmachines, 40 kantbanken en 20 buislasermachines voor u klaar. Ook zorgen de 12 randafwerkingsmachines voor het optimale resultaat. Op een locatie oppervlak van 40.000 m² is de vestiging de grootste vestiging van de Nederlandse marktleider. De fabriek wordt om te beginnen uitgerust met zes lasersnijmachines, vier kantbanken, vier buislasers en twee machines voor het afronden van plaatwerk. Het is voor het bedrijf de vijfde fabriek in Europa. Met de bouw van de nieuwe productielocatie worden in eerste instantie 100 nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd, op de middellange termijn worden dat er naar verwachting circa 270.

Aandacht voor de klant

Dankzij de nieuwe productielocatie profiteren onze klanten in Zuid-Nederland en België van nog betere service en snellere levering. Sophia® – de online software van 247TailorSteel – is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor klanten om een bestelling te plaatsen. Deze wordt vervolgens binnen 48 uur of op het gewenste tijdstip geleverd.

“We willen in Europa graag de toonaangevende fabrikant worden van metaalplaten, buizen en kantdelen op maat. Ons doel is om onze klanten een online bestelmogelijkheid te bieden die ze dag en nacht kunnen gebruiken. Met deze nieuwe vestiging willen we onze marktleiderspositie in Nederland versterken om zo de verdere Europese expansie te kunnen voortzetten.”, aldus Berlo.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetaalNieuws Extra IM

Ontmoet 247TailorSteel op de beurzen in het najaar van 2023

29-09 Nu de zomervakantie voorbij is, kunnen de pijlen gericht worden op de beurzen in…

MetaalNieuws Extra IM

Robotisering bij 247TailorSteel: toekomstige efficiëntie

06-09 Robotisering is een proces waarbij robots en geautomatiseerde systemen worden geïntegreerd in het productieproces…

MetaalNieuws Extra IM

Fiberlasers bij 247TailorSteel zorgen voor hoge snijsnelheden

23-08 CO2-vlakbedlasers en fiberlasers verschillen van elkaar op meerdere vlakken. Allereerst is de golflengte van…

Plaatbewerking

Digitale oplossingen domineren Cutting World

03-05 Cutting World richt zich op de gehele procesketen op het gebied van snijden. Onder…

MetaalNieuws Extra IM

247TailorSteel breidt aanbod randafwerking uit

02-04 Metaalbewerking kent vele vormen. Vaak toegepaste technieken zijn bijvoorbeeld lasersnijden, buislasersnijden en kanten. Deze…

Plaatbewerking

247TailorSteel start productie in Oud Gastel

28-03 De officiële opening is pas op 14 juni, maar CEO Carl Berlo kijkt er…

Plaatbewerking

Het beursseizoen van 2023 is in aantocht

20-02 Een perfecte gelegenheid voor u om kennis te maken met de metaalbranche en om…

Plaatbewerking

Vestiging 247TailorSteel in Langenau geopend

24-11 “We zijn blij dat we dit heuglijke feit vandaag samen met onze klanten, leveranciers…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema