Ovenproducent Devapo versterkt directieteam

Devapo, producent van professionele ovens, heeft haar directie versterkt met Marcel van der Velden als Financieel Directeur en Vincent van Delft als Commercieel Directeur. Deze aanstellingen zijn een belangrijke stap in de internationale groeistrategie waarbij het bedrijf wil blijven investeren in innovatie, duurzaamheid en service.

V.l.n.r. Roy Hoeijmakers (algemeen directeur/mede-eigenaar), Vincent van Delft (commercieel directeur), Marcel van der Velden (financieel directeur), Lex van Grotel (algemeen directeur/mede-eigenaar).

Sinds de overname door Roy Hoeijmakers en Lex van Grotel ruim 5 jaar geleden, heeft Devapo een explosieve groei doorgemaakt. Wat 25 jaar geleden begon als een bedrijf met nog geen 15 medewerkers, is uitgegroeid tot een organisatie met bijna honderd medewerkers. Het bedrijf uit Asten levert hoogwaardige apparatuur, turnkey concepten en value added diensten die het werk op het gebied van maaltijdbereiding in de zorg, horeca, retail, industrie en ambacht verlichten. Hoeijmakers en Van Grotel hebben Devapo getransformeerd tot een full-service ovenproducent. Van ontwikkeling en productie tot aan installatie en onderhoud, de klant wordt gedurende de gehele levensduur van de machine ontzorgt.

Nieuwe directieleden

De nieuwe Financieel Directeur Marcel van der Velden heeft in zijn 25-jarige carrière als Financial Group Controller bij NTS-Groep uitgebreide inzichten opgedaan in de complexiteit van productiebedrijven en de bijbehorende processen. Marcel: “Mijn expertise in het maken van betrouwbare prognoses en het ondersteunen van effectieve financiële besluitvorming, zal zorgen voor een solide en duurzame financiële basis voor de verdere groei van Devapo.”

Daarnaast verwelkomt Devapo Vincent van Delft als Commercieel Directeur. Hij brengt uitgebreide ervaring en kennis van de horeca-apparatuurindustrie met zich mee vanuit eerdere managementfuncties bij HOUNÖ, Fri-Jado en Eloma. Vincent: “Met mijn ervaring in business development, private label-management en hoger management binnen de horeca-apparatuurindustrie ben ik in staat om strategieën te ontwikkelen en te implementeren die de groei van de Devapo stimuleren en de marktpositie versterken.”

Nieuwe fase voor Devapo

Lex van Grotel, algemeen directeur en mede-eigenaar van Devapo, benadrukt het belang van het aantrekken van ervaren professionals in het directieteam om de positie van Devapo verder te versterken. Hij zegt: “Na jaren expansieve groei heeft ons bedrijf een nieuwe fase bereikt. Deze groei heeft ook enkele nieuwe uitdagingen met zich meegebracht en dit vereist een volledig nieuwe benadering van onze bedrijfsvoering. Met de aanstelling van Marcel en Vincent in ons directieteam, kunnen we ons bedrijf naar nieuwe hoogten brengen en onze klanten nóg beter van dienst zijn.”

Mede-eigenaar en algemeen directeur Roy Hoeijmakers vult aan: “Samen met onze toegewijde medewerkers, onze waardevolle partners en ons vernieuwde directieteam kunnen we onze ambitie waarmaken en blijven groeien als organisatie. We kijken uit naar een succesvolle toekomst vol kansen en mogelijkheden.”

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema