Plaatwerk anno 2018

0
668

Onder het motto ‘De volgende stap naar een digitale fabriek’ organiseren Wintheon Management Services, WiCAM Benelux en LVD op 29 mei bij Van der Valk in Zwolle het evenement ‘Plaatwerk anno 2018’. Voor belangstellenden in het zuiden van het land wordt deze dag herhaald op 20 september bij MCB in Valkenswaard.

De plaatwerkindustrie in de Benelux is continu onderhevig aan de veranderingen van de markt. Om hier op een goede manier op in te spelen staat verkorting van de doorlooptijd, het zo efficiënt mogelijk verwerken van orders en 24/7 inzicht en bereikbaarheid voorop. Digitalisering in de plaatwerkindustrie is momenteel dan ook het gesprek van de dag.

Praktijkvoorbeelden
Tijdens Plaatwerk anno 2018 praten Wintheon, WiCAM en LVD plaatbewerkers volledig bij over de mogelijkheden van vandaag de dag. Naast presentaties van deze drie bedrijven en gastheer MCB zal de dag worden afgesloten met een praktijkvoorbeeld uit de regio. Hier zorgen trailerbouwer Broshuis uit Kampen, die een presentatie geeft over haar nieuwe plaatwerkfabriek, en Metaalcenter Driessen Weert, dat zal vertellen over haar visie en ervaringen op het gebied van digitalisering.

Deelname aan het evenement is gratis maar in verband met de facilitaire ondersteuning wordt men wel verzocht vooraf in te schrijven. Dat kan via deze link.