PM presenteert conceptstudie

PM in Dedemsvaart is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van klant specifieke rechtgeleidingen en hoog nauwkeurige positioneersystemen.

Tijdens de beurs laat PM één van haar nieuwste ontwikkelingen zien: een conceptstudie van een eventueel nieuw product.

De producten van PM kunnen zeer nauwkeurig en op hoge snelheid bewegen, tot wel 60.000 keer per uur. Dit kan met uiterste precisie van minder dan een duizendste millimeter. Op Maakindustrie Expo laat PM een mix van producten zien. Producten die er mede voor zorgen dat elektronische chips nog kleiner gemaakt kunnen worden en dat de wetenschap nog sneller kan werken bij het in kaart brengen van ziektes.

Tijdens de beurs laat PM één van haar nieuwste ontwikkelingen zien: een conceptstudie van een eventueel nieuw product. Deze is gebaseerd op de miniatuurslede MSR (eveneens van PM), die momenteel bekend staat als kleinste slede in de markt. Hierop voortbordurend laat PM een idee zien om in kleine inbouwruimtes een oplossing te monteren die langere bewegingen en bewegingen met hogere precisie kan maken dan momenteel mogelijk is. Dit product kan ervoor zorgen dat tabletop of benchtop machines nog kleiner gemaakt kunnen worden en tegelijkertijd zorgen voor meer output en functionaliteit.

PM is ook goed in “large machining”, het verspanen van hele grote onderdelen met de nauwkeurigheid die klanten van PM gewend zijn. Voorbeeld hiervan zijn machineframes, vacuümkamers en onderdelen voor de ruimtevaart.

PM
Stand 602

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021