Promatt: innovatieve oplossingen voor aluminium- en metaalbewerking én Twentse gastvrijheid

0

Behringer zaagmachines kunnen ook de meest lastige klussen klaren. Promatt zal dit opnieuw laten zien tijdens de TechniShow.

“Alle door ons getoonde machines zijn in werking gesteld en worden gedemonstreerd”, zegt Marco Toebes van Promatt. “Hierdoor kunt u zich er zelf van overtuigen dat Behringer bandzaagmachines een stap verder gaan dan andere zaagmachines.”
Behringer zaagmachines worden gebruikt door bedrijven die hoge eisen stellen aan de eerste stap in hun productieproces. De zware, robuuste bouwwijze gecombineerd met de moderne besturing staat garant voor het efficiënt en nauwkeurig afkorten van staal en non-ferro materialen.

Software-koppeling
Naast de bandzaagmachines van Behringer presenteert Promatt ook verschillende cirkelzaagmachines van Eisele. Zo is de verstekautomaat Eisele PSU 450-M met een software koppeling van Widenhorn zien. De NC-gestuurde zaagmachine kan met deze software door de werkvoorbereiding geprogrammeerd worden waardoor machinestilstand beperkt wordt en fouten voorkomen worden. Daarnaast zorgt dit voor een reductie van afval door het standaard optimalisatie programma.

Aluminumbewerking
Voor de aluminiumbewerking demonstreert Promatt onder andere de FOM ADIR C, een modern en stabiel bewerkingscentrum met drie gestuurde assen en kantelbare materiaaltafel voor het boren, frezen, tappen en soevereinen van aluminium profielen tot een lengte van 2,6 m. Deze machine is tijdens de TechniShow aantrekkelijk geprijsd. Tot slot demonstreert Promatt ook verschillende opslag- en handelingssystemen voor metaal en aluminium.

Twentse gastvrijheid
Op de stand van Promatt staat niet alleen techniek voorop maar ook de Twentse gastvrijheid. “Wij serveren elke ochtend een lekker ontbijt en worden op donderdagavond ondersteund door onze favoriete kok Gaston Olde-Olthof, die voor onze gasten sushi bereidt. Erg lekker!” aldus Sabine Toebes van Promatt.

Promatt, hal 8, stand C060