Seco Events benadrukken kracht van samenwerking in luchtvaart

Inspiration through Innovation 2021 illustreert de waarde van samenwerking in de lucht- en ruimtevaartindustrie, met de evenementen die plaatsvinden in Europa op 23 en 24 november en in de Verenigde Staten op 1 december.

Fabrikanten in de luchtvaartindustrie zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, lichtgewicht materialen om hun processen te optimaliseren. Dit betekent vaak het overwinnen van andere productie-uitdagingen.

Seco presenteert deze evenementen in samenwerking met technische partners. Ze richten zich op de complexe problemen en trends waarmee de industrie te maken krijgt. Ze laten samenwerkingsoplossingen zien met praktijkdemonstraties van bewerkte onderdelen waarmee een aantal van de grootste uitdagingen van vandaag kunnen worden aangepakt.

“We organiseren Inspiration through Innovation-evenementen om de vooruitgang te tonen die onze klanten kunnen boeken wanneer we samenwerken met onze partners. Iedereen kan innoveren, maar wat we kunnen bereiken door samen te werken, biedt uitstekende waarde bij de productie van componenten voor de lucht- en ruimtevaart”, aldus Andreas Fritz, Vice President Marketing & Sales bij Seco.

Fabrikanten in de luchtvaartindustrie zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, lichtgewicht materialen om hun processen te optimaliseren. Dit betekent vaak het overwinnen van andere productie-uitdagingen. De toegenomen aandacht voor milieukwesties dwingt de industrie tot efficiëntere ontwerpen, terwijl 3D-geprinte onderdelen nieuwe workflows en processen vereisen.

De evenementen maken gebruik van het wereldwijde netwerk van Seco-experts en brengen interne expertise en externe kennis samen om de mogelijkheden te verkennen. Op Aero ITI 2021 krijgen deelnemers de kans om de resultaten van dergelijke innovatieve partnerschappen te zien en te bespreken hoe samenwerking hen kan helpen oplossingen te vinden die hun bedrijf vooruit helpen.

Deze gezamenlijke aanpak zal worden gebruikt om veelvoorkomende problemen op te lossen die zich voordoen bij de productie van vliegtuigonderdelen, zoals de uitdagingen bij het bewerken van verschillende materialen als titanium, superlegeringen en aluminium van staven, smeedstukken en near-net additive-manufactured onderdelen.

De evenementen worden georganiseerd op 23 en 24 november vanuit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. Er zullen ook lokaal georganiseerde virtuele sessies plaatsvinden voor geregistreerde deelnemers in Iberica en Azië-Pacific, waar deelnemers de onderwerpen kunnen bespreken met Seco-experts in hun eigen regio’s. Deze worden gevolgd door een evenement dat wordt georganiseerd vanuit de Verenigde Staten en dat plaatsvindt op 1 december.

Voor meer informatie en om u aan te melden klik hier.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X