Signaleringspaneel

0

Treinmachinisten moeten snel een overzicht kunnen krijgen van de actuele status of kritieke situaties die hun aandacht vereisten, ongeacht de lichtomstandigheden in de cabine en onafhankelijk van de overige elektrische systemen.

EAO heeft een betrouwbare, aanpasbare en snel te ontwerpen oplossing met de mogelijkheid functionaliteiten toe te voegen, zoals het dimmen van de verlichting. Het flexibele, modulaire ontwerp maakt het HMIS Multi-Legend signaleringspaneel geschikt voor diverse toepassingen. De grootte van het paneel en de symbolen zijn aan te passen. Met een inbouwdiepte van minder dan 8 mm past het paneel goed in stuurtafels en schakelkasten en in overige spoorwegtoepassingen waar de ruime voor signaalindicatoren beperkt is. Voordelen: Aanpasbare paneelgrootte en symbolen; Snel aan te passen aan klantspecifieke wensen; Uit te breiden met extra functionaliteit; Ultra dun ontwerp (< 8 mm) geschikt voor panelen in bestuurderscabine; Heldere verlichting zichtbaar onder alle lichtomstandigheden. Iedere signaalindicator is elektrisch onafhankelijk om hoge operationele veiligheid te garanderen.

De redundant uitgevoerde verlichting op ieder element zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het complete systeem van indicatoren wordt aangestuurd via een businterface en/of digitale I/O, waardoor de panelen eenvoudig en efficiënt zijn te integreren in bestaande systemen. Daarnaast kunnen de signaleringspanelen van EAO worden geleverd met dimbare verlichting.