Slimme productontwikkeling

0
17

Mikrocentrum lanceert een nieuw event: The NEXT product: from idea to success. Het richt zich op bedrijven die van hun productidee een succes willen maken en op zoek zijn naar partners die hier bij kunnen helpen.

Next staat voor een nieuwe (generatie) producten. Aan steeds meer producten wordt technologie toegevoegd om kosten te minimaliseren of om meer winst te maken. De gebruiker ervaart meer gemak, bespaart of maakt gebruik van nieuwe mogelijkheden. The NEXT product helpt bezoekers deze doelen te realiseren.

De kick-off van The NEXT product is op 18 oktober. Hiervoor zijn mensen uitgenodigd die de technologie/expertise hebben om bedrijven te helpen met het slimmer maken van hun producten of kunnen helpen met het sluitend maken van de business case. Tijdens de kick-off verzorgt Pepijn Herman van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij een lezing over hoe een product succesvol op de markt gezet kan worden. Rob Erkelens van Progest schetst aan de hand van praktijkvoorbeelden het kader waarbinnen dit event zich afspeelt. Ook presenteert Mikrocentrum het concept, doel en de doelgroep. Aanmelden voor de kick-off kan hier.