Spanpartner en Coomach worden TechniekSpecialist

0
55

Spanpartner en Coomach gaan per 1 juli aanstaande over op de naam TechniekSpecialist. Deze nieuwe naam staat ook voor de overgang naar een modern gebruiksvriendelijk platform waar klanten eenvoudig al hun (machinebouw)componenten kunnen bestellen.

 

TechniekSpecialist wil een technische oplossing bieden voor iedere klant. Voor klanten die niet via dit platform willen bestellen verandert er daarom niets. Zij kunnen nog steeds bellen of mailen via de gebruikelijke kanalen.

Het volledige assortiment is echter online te bestellen. Verschillende producten, levertijden en prijzen zijn overzichtelijk terug te vinden en CAD-files van veel artikelen zijn gemakkelijk te downloaden. Klanten kunnen gemakkelijk hun bedrijfsaccount aanmaken om online op factuur te bestellen, bestellingen te plaatsen en offertes aan te vragen en vrijblijvend advies en ondersteuning (op locatie) in te plannen.

TechniekSpecialist biedt een eigentijdse manier van het bestellen van technische onderdelen, maar bouwt voort op de expertise en de ervaring die in 30 jaar is opgebouwd als Spanpartner en Coomach. De specialisten van Spanpartner in Ridderkerk blijven dan ook beschikbaar voor engineering, advies en technische tekeningen voor iedere toepassing en de fabricage van op maat gemaakte producten. Dat geldt ook voor het team van monteurs, dat ieder technisch vraagstuk aankan.

Het TechniekSpecialist platform is vooral gericht op het aanbieden van technische componenten en het volledige assortiment van zowel Spanpartner als Coomach zal hier online worden aangeboden. Bij Coomach worden ook veel projecten gemonteerd. Dit is bij TechniekSpecialist niet anders, daarom wordt de aparte afdeling TechniekSpecialist Projecten opgericht. Deze zal net als Coomach opereren vanuit Nederweert. Het platform is nu reeds te bezoeken en het hele assortiment is hier al beschikbaar. Vanaf 1 juli wordt iedereen voor alle zaken omtrent Spanpartner en Coomach doorverwezen naar de nieuwe website.

TechniekSpecialist Website