SSI Schäfer opent kantoor met belevingscentrum

SSI Schäfer heeft onlangs in Oosterhout (Gld) haar nieuwe Nederlandse hoofdkantoor mét inhouse customer Training & Experience Center officieel geopend.

Steffen Bersch, CEO van de SSI Schäfer Group, spreekt de gasten toe bij het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor in Oosterhout.

Tijdens de feestelijke samenkomst maakten de genodigden kennis met een groot deel van het manuele- en semi-automatische productgamma van SSI Schäfer, specialist in opslag- en magazijnoplossingen.

Conventionele en (semi-) automatische opslag

Het doel van het lokale ‘belevingscentrum’ is kleine en middelgrote ondernemingen de mogelijkheid te bieden de producten van het bedrijf te zien, te voelen en zelfs uit te proberen. In het Experience Center zijn slimme oplossingen te zien voor conventionele en (semi-) automatische opslag. Van R 3000 rekken en doorrolstellingen voor dozen en bakken tot een PR 600 stelling voor palletopslag en een draagarmstelling voor lange, volumineuze goederen. En van een SSI Logimat Vertical Lift Module tot SSI Schäfer’s Automatisch Geleid Voertuig (AGV), de Weasel.

Het officiële gedeelte van de feestelijke opening begon met de welkomstspeech van Peter Pompen, Managing Director van de Benelux. Hij besprak de doelstellingen en vooruitzichten van het nieuwe pand. “SSI Schäfer heeft een langdurige en waardevolle reis achter de rug, van een klein lokaal filiaal dat in 1987 werd geopend met slechts een handvol mensen, tot een tweede ‘thuis’ voor meer dan zeventig professionals.”

Moderne Intralogistics 4.0-oplossingen

Steffen Bersch, CEO van de SSI Schäfer Group, was ook aanwezig. Hij zei: “Creatief samenwerken in teamverband is nodig om moderne Intralogistics 4.0-oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Met het nieuwe kantoor en het Training & Experience center zijn hier in Oosterhout de randvoorwaarden gecreëerd voor ‘agile werken’ in een moderne bedrijfscultuur.”

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X