Stand vol beweging

0

Groneman is specialist in aandrijven en besturen: beweging dus! Daarom is het Hengelose bedrijf met een stand vol ‘beweging’, in de vorm van een aantal demo-modellen, aanwezig op de TIV.

Hier worden de nieuwste productontwikkelingen en het complete leveringsprogramma getoond met onder andere highlights van Linmot (lineaire draai-hef servomotoren en modulaire servodrives), Zimm (hefschroefspindels, de Z en de GSZ serie), Mayr (askoppelingen, veiligheidskoppelingen, elektromagnetische koppelingen en –remmen), Elbe (Cardanassen en cardankoppelingen) Unimotion (compacte en nauwkeurige lineaire geleidingen) en Linmot brengt met de nieuwe bouwgrootte PR01-70 als tussenmaat van de reeds bestaande series PR01-52 en PR01-84 een draai-hefmotor met een buitendiameter van 70 mm uit en completeert hiermee de draai-hefmotorserie PR01.

Met name geschikt voor sluit- en schroeftoepassingen. Door de afgevlakte buitenzijde kan de inbouwruimte, bij gebruik van meerdere motoren, nog beter benut worden. De motor heeft een totale lengte van 758 mm, een hefhoogte van 150 mm en een herhaalnauwkeurigheid van ± 0,05 mm. De serie PR01-lineaire roterende motoren kunnen worden gebruikt voor elke combinatie van lineaire- en roterende bewegingen.

Groneman, TIV Hardenberg
Stand 460