Stopknoppen en noodstopknoppen

0

EAO biedt intuïtieve, betrouwbare en robuuste veiligheidsschakelaars aan voor de machine-industrie. De intuïtieve stopknoppen en noodstopknoppen uit de Serie 84 zijn bijzonder geschikt voor mobiele en compacte besturingsunits die een geringe inbouwdiepte vereisen en waarbij de hoogte van de voorzijde van het paneel en ergonomische styling belangrijke ontwerpcriteria zijn.

 

Veelvoorkomende toepassingen zijn: Industriële apparatuur en apparatuur voor procesautomatisering, machines, met name in mobiele besturingsunits, robotsystemen, materiaaltransport en hijs- en liftapparatuur en medische apparatuur Deze schakelaars kunnen rechtstreeks op de machine of in een mobiele besturingsunit worden geïnstalleerd. De betrouwbare schakelaar beschermt mens en machine tegen letsel en schade. De groene of zwarte indicatiering, die zichtbaar is totdat de drukknop wordt ingedrukt, geeft duidelijk de bedieningsstatus van de drukknop aan.

Daarnaast beschikken de veiligheidsschakelaars van EAO over drukknoppen die zijn voorzien van LEDverlichting die extra statusinformatie biedt en het makkelijker maakt om de drukknop te vinden, zelfs in omstandigheden met weinig omgevingslicht. Het robuuste mono-blockontwerp en de verschillende aansluitmogelijkheden, maken eenvoudige montage mogelijk in moderne besturingssystemen voor veiligheid.