Studentenmiddag en CEO Diner op METAVAK

0

Beursorganisator Easyfairs organiseert in samenwerking met Koninklijke Metaalunie twee nieuwe activiteiten tijdens de vakbeurs METAVAK: een studentenmiddag en een CEO diner.

De studentenmiddag is op de eerste beursdag (dinsdag 8 oktober) van 13.00 tot 15.00 uur. Het doel van deze middag is het promoten van techniek onder toekomstige vakprofessionals en dat deze ‘volgende generatie’ de laatste ontwikkelingen in het vakgebied zien en ervaren. Het CEO diner is op de tweede beursdag (woensdag 9 oktober) van 18.00 tot 20.30 uur. Dit diner is bestemd voor directieleden die op zoek zijn naar personeel en hun wervingsproces willen verbeteren.

Studentenmiddag
Het programma van de studentenmiddag begint om 13.00 uur met ontvangst en een kort welkomstwoord door Koninklijke Metaalunie. Vervolgens gaan de studenten onder begeleiding de beursvloer op in groepen van maximaal tien personen. Ze bezoeken gemiddeld vier stands waarbij de exposant het één en ander vertelt over hun producten en diensten. Om 14.30 uur volgen de studenten verschillende workshops met een hapje en een drankje, mede mogelijk gemaakt door Metalent. “We zijn blij om studenten te kunnen verwelkomen. Naast de dinsdagmiddag zijn studenten op andere beursdagen ook welkom om METAVAK zelf te bezoeken. Met de route ‘werkgever van de toekomst’ bieden wij exposanten de kans om zichzelf voor te stellen aan toekomstige werknemers. Bovendien beogen wij zo de verbinding te leggen tussen ondernemers en het onderwijs”, zegt Roos Landeweerd namens METAVAK.

CEO diner
Het CEO diner begint vanaf 18.00 uur met ontvangst, gevolgd door een interactief 3-gangen diner dat in het teken staat van: hoe bereik jij de volgende generatie? Er komen verschillende sprekers aan het woord bij de diverse gangen. Vragen die behandeld worden zijn: ben jij als werkgever klaar voor de toekomst, hoe spreek jij de volgende generatie aan, hoe behoud jij personeel en wat heeft corporate branding te maken met werven van goed technisch personeel? Na het diner is er een afsluitend koffiemoment met netwerkmogelijkheid op de beursvloer. Landeweerd: “We zijn erg enthousiast dat we dit jaar voor het eerst met Koninklijke Metaalunie een CEO diner organiseren. Het thema sluit goed aan op de uitdagingen die de metaalbranche op dit moment heeft. We kijken uit naar deze avond om samen met vakprofessionals uit de metaalbewerkingsbranche een persoonlijk moment te creëren waarbij het werven van de volgende generatie centraal staat.”

Belangstellenden voor het CEO diner kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website van METAVAK.

De vijftiende editie van METAVAK is op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 oktober 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. METAVAK is op alle beursdagen geopend van 13.00 tot 21.00 uur.