TechniShow / ESEF 2020 uitgesteld

0

De TechniShow en de ESEF Maakindustrie 2020, die zouden worden gehouden van 17-20 maart in Jaarbeurs Utrecht,

zijn uitgesteld. De organisatoren hebben hiertoe besloten omdat een toenemend aantal exposanten zijn deelname annuleerde vanwege het Coronavirus.

“Vastgesteld is dat vanwege de annuleringen de TechniShow de komende editie in maart niet aan haar kernwaardes kan voldoen”, zeggen FPT-VIMAG en Jaarbeurs in een mail aan de leden van branchevereniging FPT-VIMAG. “Daarom is, na zorgvuldige afweging, besloten dat de komende editie van de TechniShow wordt verplaatst.” De nieuwe datum is bepaald op dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 september 2020 in Utrecht.

Vorige week trokken de eerste exposanten zich al terug. Deze week kwamen er nog diverse bedrijven bij, terwijl ook anderen erg twijfelden aan hun deelname. Deels omdat zij deel uitmaken van een internationale organisatie, deels vanuit individuele overwegingen. Maar allemaal om de zelfde redenen: Ze willen de gezondheid van hun medewerkers en bezoekers niet in gevaar brengen en voorkomen dat het Coronavirus zich via de beurs verder kan verspreiden.

(later meer)