Themabijeenkomst robotisering/automatisering in plaat

0

Wat zijn de moderne mogelijkheden op het gebied van robotisering/automatisering voor plaatbewerkers? Deze vraag behandelen FDP en Teqnow tijdens de bijeenkomst ‘Omvormen, robotiseren plaatwerkproducten en digitale ondersteuning van de interne logistiek’. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 september bij Orfa Visser in Dronten.

Ook voor plaatbewerkers is het belangrijk de huidige mogelijkheden met betrekking tot robotisering/automatisering op de voet te volgen. Alleen dan kunnen ze op het juiste moment de juiste beslissingen nemen. Tijdens de bijeenkomst van FDP en Teqnow wordt eerst uitgebreid stilgestaan bij allerlei 3D-omvormprocessen van metaal. Vervolgens wordt inzicht gegeven in de mogelijkheden van robotisering/automatisering van deze processen. Tot slot krijgen de deelnemers inzicht wat digitalisering en automatisering kan betekenen voor het logistieke proces na het lasersnijden.

Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van FDP en Teqnow. Hij wordt gehouden op dinsdag 25 september van 13.00 tot 17.30 uur bij Orfa Visser, De Tjonger 1, 8253 PZ Dronten. Aanmelden kan via info@fdp.nl of tel . 030 -6000005.
Het aantal deelnemers is gemaximeerd.