Trotec Laser toont de praktijk

0

De stand van Trotec Laser staat helemaal in het teken van de klant. Er worden  voorbeelden uit de praktijk getoond, waarvoor de klanten de hoogwaardige lasersystemen inzetten.

Niet enkel worden er klantvoorbeelden getoond, zoals een gemarkeerd rear panel of een gesneden kunststof halffabricaat. Ook het verhaal van de klant wordt gepresenteerd. Hoe ziet de organisatie en het productieproces van de klant eruit, waarom hebben zij gekozen voor lasertechnologie, welke oplossing heeft Trotec Laser kunnen bieden en wat levert het op? Kortom, er worden businesscases getoond van een aantal klanten. Tevens biedt Trotec de mogelijkheid voor geïnteresseerde bezoekers om vrijblijvend op locatie te analyseren wat hun business case is; elke onderneming en situatie is immers uniek.

Live demonstraties

Naast de businesscases demonstreert Trotec live een lasermarkeerstation, een CO2 flatbed laser en een lasersysteem uitgerust met de flexx technologie. Zo kan iedereen de mogelijkheden van lasergraveren, -markeren en –snijden ontdekken.

Trotec Laser, hal 7, stand D074