Urban Steel Rockstars combineert staal, lassen en entertainment

Op 5 en 6 september is Berlijn het toneel voor Urban Steel Rockstars. Het is een volgens de organisatoren revolutionair evenement dat de las- en staalindustrie in een heel nieuw licht zal plaatsen.

Urban Steel Rockstars is een evenement dat expertise, innovatie en entertainment op een unieke manier combineert.

In de befaamde Uber Eats Music Hall, omgeven door de levendige sfeer van Uber Platz en de historische East Side Gallery, ontvouwt zich een evenement dat expertise, innovatie en entertainment op een unieke manier combineert.

Frederic Lanz, directeur van organisator MingleMakers RUG, licht de aanpak toe: “We doorbreken de grenzen van traditionele beurzen en creëren een ervaring die kennisdeling, netwerken en puur plezier combineert.” Het festival brengt zowel de titanen van de industrie als opkomende innovators samen en onderscheidt zich door zijn gevarieerde programma.

Urban Steel Rockstars 2024 wordt volgens Lanz de ontmoetingsplaats voor de elite van de metaalverwerkende industrie. Met 20 toonaangevende bedrijven (o.a. Cloos, Esab, EWM, Fromius, Linde en Pferd) die exposeren, zal het de kern zijn van baanbrekende ideeën en zakelijke relaties. Ook de Nederlandse lastoortsenproducent Translas uit Nieuwegein is een van de partners. Lanz: “Het enthousiasme en de toewijding van de industrie was overweldigend. De tentoonstellingsruimte was in recordtijd gevuld.”

Elk van de 3.000 bezoekers per dag kan zich verheugen op een mix van diepgaande expertise, inzichten in nieuwe technologieën, inspirerende sprekers en spectaculaire shows. Tickets voor dit exclusieve evenement worden toegewezen op basis van een ‘closed shop‘, wat een publiek van hoog kaliber garandeert. Meer informatie is hier te vinden.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV