Vakbeurs Machineering in Brussel uitgesteld naar september

0

De vakbeurs Machineering, die eind maart zou worden gehouden in Brussels Expo, is uitgesteld naar 8-10 september. Het event wordt bovendien hybride: de ‘on-site’ beurs wordt aangevuld met een interactief online platform.

Ondanks alle positieve vaccingeruchten, denkt beursorganisator Industrialfairs dat maart  te vroeg komt voor Machineering, de vakbeurs voor de maakindustrie waar de complete waardeketen van ontwerp tot maken aan bod komt (ontwerp, engineering, testen en prototypen, productie, supply chain, maintenance, kwaliteit, automatisering om en rond de machine). “Eén zwaluw maakt de lente niet. We opteren voor september, om weer volop veilig, gezellig en efficiënt zakelijk ‘live’ te netwerken.” De beursorganisatie gaat er van uit dat de marktomstandigheden tegen die tijd zullen zijn verbeterd en bezoekers en exposanten dan ook weer open staan voor een beurs.

INE XL

Ook INE XL (Indumation Network Event) wordt verplaatst. Dit zou op 4 maart plaatsvinden in KortrijkXpo, maar wordt nu gehouden op 27 mei 2021. Ook dit event wordt hybride.