Van Hoorn showt stabiele bandzaagautomaat

0

Op de stand van Van Hoorn Machining is de geheel vernieuwde KASTOssb A2 te zien. Dit is een vol hydraulische productie bandzaagautomaat voor licht tot zwaar te verspanen materialen, massief, buizen en profielen.

Deze verticale machine met een capaciteit van Ø 260mm en een minimaal plaats oppervlak, een stabiel polymeerbetonnen zaagframe garandeert veel stabiliteit en een maximale levensduur.

De aanwezige besturing Easy Control biedt een optimale en bedieningsvriendelijke machinebediening. Deze besturing is voorzien van een eigen geheugen waarin de meest moeilijk te verspanen materialen kunnen worden opgeslagen met de juiste verspanings gegevens. De eerste zaagsnede is in deze standaard 0-start-cyclus meteen een product, dus geen afval of kopsnede.

Deze machine wordt tentoongesteld met een zware 3 meter lange aanvoer rollenbaan met dwars transporten en uiteraard met een Wikus Marathon M42 zaagband.

Ook laat van Hoorn Machining enkele machines zien uit het Kasto werkplaats programma, waaronder de KASTOfunctional U met hydraulische klemming en frequentiegeregelde aandrijving. Deze dubbel verstekzaagmachine staat garant voor perfecte werking bij enkelvoudige zaagsnedes tot een capaciteit van Ø 260mm en verstek van -45° tot +60°.

Van Hoorn Machining
Standnummer 123