ViP workshop Leering Hengelo: Verspanen in Praktijk

0

Leering Hengelo organiseert op 16 mei  in samenwerking met STODT, Walter en MCB Direct de workshop Verspanen in Praktijk (ViP). Deelnemers aan deze workshop komen alles te weten over de laatste innovaties op het gebied van verspaningstechniek.

Wat kun je bijvoorbeeld doen om je verspaningsproces zo efficiënt mogelijk in te richten en op welke wijze kan het spilrendement worden geoptimaliseerd? In de Workshop ViP krijgt men antwoord op deze vragen. Deze workshop heeft zowel een technisch als praktisch karakter. Er wordt dieper ingegaan op het verspanen van super legeringen zoals Duplex, SuperDuplex en Inconel-625. Zo staat er een demonstratie draaien Duplex 1.4462 op het programma, evenals een demo frezen Inconel 625. Daarnaast toont Leering Hengelo de laatste ontwikkelingen op het gebied van Lang spantechniek.

De kosten voor de Workshop ViP bedragen € 75,- per persoon. Het programma start met een lucht en wordt beëindigd met een bbq of buffet. Het evenement vindt plaats bij STODT in Hengelo. Meer informatie en opgave op de website van Leering Hengelo.