WD-40 lanceert spuitvet

De WD-40 Specialist range beschikt sinds kort over een nieuw product: spuitvet. WD-40 Specialist Spuitvet beschikt over additieven, die slijtage voorkomen en bestand zijn tegen zeer hoge druk. Het smerende middel bevat de originele WD-40 Multi-Use Product formule.

WD-40 Specialist Spuitvet kan gebruikt worden op alle soorten metalen oppervlakken, die een langdurige smering en bescherming nodig hebben.

De nieuwe WD-40 Specialist Spuitvet heeft een gel-achtige textuur. Deze geltextuur zorgt voor een langdurige smering en biedt bescherming tegen onder meer corrosie en oxidatie. Dankzij de sterke hechting en de afdichtende eigenschappen, loopt het product niet uit. Zelfs niet op verticale oppervlakken. Dit komt door de non-drie formule. Verder is WD-40 Specialist Spuitvet waterbestendig en heeft het product een temperatuurbereik van -20°C tot +115°C.

Toepassingsmogelijkheden

WD-40 Specialist Spuitvet kan gebruikt worden op alle soorten metalen oppervlakken, die een langdurige smering en bescherming nodig hebben. Het middel is vooral geschikt voor toepassingen buitenshuis, zoals het smeren en beschermen van onder andere buitengrendels, -scharnieren en -sluitingen, maar ook katrollen, automatische deur-/liftmechanismen en zelfs hangmat- en schommelveren. Zo voorkomt men dat onderdelen slijten, beschadigen of roesten door bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden.

Sprays2Ways-technologie

De Smart Straw-applicator biedt de gebruiker twee manieren van spuiten: breed of precies. Klikt men het rietje omhoog, dan kan men nauwkeurig richten en spuiten. Klikt men het rietje weer omlaag, dan kan men snel en eenvoudig grotere oppervlakken behandelen. En dankzij het slimme 360° ventiel kan de spuitbus rechtop, schuin en zelfs ondersteboven gebruikt worden.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Werkplaatstechniek

Nieuwe look & feel WD-40 Specialist

25-08 De hoogwaardige producten in het WD-40 Specialist assortiment zijn speciaal geformuleerd voor de meest…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X