Nieuwe look & feel WD-40 Specialist

De WD-40 Specialist range heeft een nieuwe look & feel gekregen.

De hoogwaardige producten in het WD-40 Specialist assortiment zijn speciaal geformuleerd voor de meest veeleisende taken en specifieke toepassingen. Waar de bussen van alle tien de Specialist-producten worden voorzien van een vernieuwend en eigentijds ontwerp, blijven de formule en werking van elke Specialist hetzelfde. Alle bussen samen kennen eindeloos veel toepassingen en helpen onder meer bij het smeren, invetten, beschermen en reinigen van de meest uiteenlopende materialen, onderdelen en objecten.

Eenheid en herkenbaarheid

Bij het zien van de bussen valt direct op dat het WD-40 merk kiest voor een look & feel die meer aansluit op de uitstraling en huisstijl van het populaire WD-40 Multi-Use Product: de welbekende blauwe bus met de rode dop. Zo zorgt het nieuwe design van de Specialist-producten niet alleen voor meer eenheid, maar ook voor meer herkenbaarheid.

Een vernieuwd ontwerp

De combinatie van de basiskleuren (rood, geel, blauw) en een groter lettertype ter communicatie van de productnaam zorgt voor een rustig en simplistisch geheel. Daarnaast is het voor professionals en doe-het-zelvers makkelijker om de juiste bus voor hun klus te kunnen vinden. Het vernieuwde ontwerp creëert meer overzicht in zowel webshops als fysieke winkelschappen en valt op door haar eenvoud.

Originele kleur

Uiteraard blijft de herkenbare, originele kleur van de individuele WD-40 Specialist productvarianten gelijk en springt deze, dankzij het grote contrast en lettertype van zowel de productnaam als het WD-40 Specialist logo, nog meer in het oog.

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

WD-40 lanceert spuitvet

06-12 De nieuwe WD-40 Specialist Spuitvet heeft een gel-achtige textuur. Deze geltextuur zorgt voor een…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X