Wemo kruipt dichter op Duitse klant

0

Wemo, producent van snelle en flexibele productielijnen voor het verwerken van plaatmetaal, kiest voor een andere marktbenadering in Duitsland.

Het agentschap met Landwehr is beëindigd. Dit deel van Duitsland wordt nu direct bewerkt vanuit het hoofdkantoor in Den Bosch. Hiervoor is Tom Rodenberg, Area Sales Manager, verantwoordelijk. De samenwerking met Ing. Büro für Automation Dirk Ahke blijft bestaan en wordt geïntensiveerd, zodat Wemo ook hier dichter bij de klant komt.

Wemo zet sinds begin 2019 een intensieve en proactieve marktbenadering in, die voor groei in marktaandeel moet zorgen. Begin dit jaar maakte het bedrijf al bekend afscheid te hebben genomen van de agent in Rusland. Sindsdien wordt de Russische markt bewerkt vanuit Den Bosch. Nu volgt een zelfde ontwikkeling in Duitsland.

Kijkende naar de grote Installed Base in Duitsland en de groeiende vraag naar configuraties waar Wemo-oplossingen perfect op aansluiten, ziet Wemo veel potentie in Duitsland. “We willen van onze klanten winnaars maken in de uitdaging die zij hebben”, zegt CEO Jeff Hagelen. “Een nog directer contact met de klant is daarin van groot belang, zodat we hem de oplossing aanreiken die past bij de vraag van nu en de behoeften in de toekomst.”

Tom Rodenberg vult aan: “Onze hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor de plaatverwerkende industrie, hebben een uitstekende productiviteit, extreem hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid binnen productfamilies. Het zijn perfecte oplossingen voor bedrijven die behoefte hebben aan een goede prijs per product, flexibiliteit en hoge productiviteit in een veeleisende markt.”