Wereldpremière E-Brake Ultra voor Oreel

0

Tijdens de EuroBlech heeft SafanDarley de nieuwe generatie E-Brakes gepresenteerd, de E-Brake Ultra. Tijdens de beurs is de eerste machine verkocht aan Oreel Hallum. De E-Brake Ultra is daar half november in bedrijf gesteld.

De E-Brake Ultra 130-3100 is voorzien van CNC gestuurde bombering, waardoor veel verschillende soorten materialen door elkaar met hoge precisie kunnen worden verwerkt. De E-Brake Ultra is geleverd met 3D achteraanslag, welke over de gehele breedte van de machine wordt gebruikt. De kantpers kenmerkt zich door een volledig nieuw design en beschikt over een dubbel beeldscherm voor een papierloze werkomgeving.

Oreel, opgericht in 1855, is specialist in het bewerken en afwerken van staal, roestvrijstaal en aluminium. Om in te spelen op actuele marktontwikkelingen beschikt Oreel over een hoogwaardig en modern machinepark. Als expert in het zetten van plaatwerk, heeft Oreel de beschikking over een groot aantal kantbanken. Door de uitbreiding met de E-Brake Ultra kan Oreel nog sneller inspelen op de vraag van de klant, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.