Wiltec lanceert pakketten voor veilig werken in 1,5 meter-economie

0

Wiltec heeft haar veilig werken pakket uitgebreid en een full service concept ontwikkeld om bedrijven, zorginstellingen en winkels te helpen zich toekomstbestendig te maken voor de 1,5-meter-economie.

Wiltec in Uden, specialist op het gebied van veilig, comfortabel en efficiënt werken, voorziet bedrijven en organisaties van advies en producten op het gebied van onder andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), beroepskleding en werkplekinrichting. De huidige situatie waarin het coronavirus veel impact heeft op de maatschappij en de economie, brengt de nodige uitdagingen en dilemma’s met zich mee. Hiervoor heeft Wiltec nu een full service concept ontwikkeld.

Grondige inventarisatie

De combinatie van expertise, de juiste producten en een flexibele dienstverlening zorgen voor een concept waarmee bedrijven en (zorg)instellingen ook in de 1,5 meter-maatschappij zo goed mogelijk hun werk kunnen blijven doen, waarbij ze maximaal zijn voorbereid om afstand te houden en voldoende scheiding te hebben. Na een grondige inventarisatie door veiligheidsspecialisten, wordt de werkomgeving veilig en efficiënt ingericht voor medewerkers en bezoekers, conform de laatste richtlijnen. Denk hierbij aan ‘welkom terug op kantoor’ pakketten voor medewerkers om veilig en hygiënisch te kunnen werken, plexiglas schermen voor allerlei toepassingen in vele soorten en maten, signalering voor een veilige werkplek en looproutes, en persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals overalls, handschoenen, gelaatsmaskers, mondkapjes en desinfecterende middelen).  “Zo kunnen de processen binnen bedrijven zo goed mogelijk doorlopen, krijgt hygiëne op de werkvloer een nieuwe dimensie en zorgen specialisten voor een ergonomisch verantwoorde werkplek; op kantoor én thuis”, aldus Wiltec.