Wolthuis Machines presenteert Sunrise pons-knip-buigmachines op TIV

0

Op TIV in Hardenberg (17-19 september) presenteert Wolthuis Machines drie pons-knip- en buigmachines van Sunrise. Deze producent, al meer dan 30 jaar in Nederland, heeft een grote range conventionele en CVN-gestuurde pons-knip en buigmachines. Capaciteiten van 35 tot 200 ton.

Wolthuis laat naast de compacte 45 ton pons-knipmachine de grotere 80 ton zien. De 80 ton is een dubbelwerkende machine waarbij beide stations tegelijktijdig gebruikt kunnen worden. Buiten de pons-knipmachines heeft Sunrise ook een 40 en 70 ton verticale buigpers in het programma. Deze machines zijn uit te breiden met diverse opties om strip, buis, massief te buigen of zelfs te ponsen/knippen. Bij de NC machines heeft de klant de mogelijkheid om een programma in te voeren om repeterend werk éénvoudig in series te maken. Optioneel uit te breiden met een tweede as voor automatische en programmeerbare aanvoer.

Overige machines op TIV
Op TIV, op een ruime stand van 30 vierkante meter, presenteert Wolthuis Machines naast de Sunrise machines tevens een Charles draaibank uit Taiwan. De Charles draaibanken worden vervaardigd door de ervaren medewerkers van de voorheen bekende en veel verkochte Takang draaibanken. Daarnaast de Phoebus freesmachines, die worden gekenmerkt door kogel omloopspillen X-Y, variabele voeding X-Y-Z-as door middel van Yaskawa frequentieregelaars en de robuuste bouw. Daarnaast onder andere MACC zaagmachines, Flott tafel/kolomboormachines, Kocvib afbraamtrommels, Flott band- en werkbankslijpmachines, OMCN hydraulische werkplaats/broots persen en borenslijpmachines.