Zet nu uw koers uit!

0

Met de zomerperiode in het vooruitzicht, komt het najaar ook alweer dichterbij. Evenementenhal biedt verscheidene vakbeurzen op de drie verschillende locaties, waarmee zij de technische industriële branche in de regio samen brengen.

Heeft u al een idee hoe u voor komend jaar uw klanten weer aan u gaat binden? Of hoe u juist nieuwe relaties warm krijgt voor uw producten of diensten? Als u wilt inspringen op de vraag vanuit een markt die roept om innovatie en flexibiliteit, wilt u toch weten wat uw klanten van u verlangen. Tijdens onderstaande vakbeurzen komt de markt samen, een mooi moment om uw bedrijf in het zonnetje te zetten. Zet nu uw koers uit!

TIV in combinatie met METAVAK en VILO in Evenementenhal Hardenberg
3, 4 en 5 september 2013
TIV gaat haar 15e editie beleven in Evenementenhal Hardenberg. Met 15 jaar TIV is er naast het bestaande concept ook tijd voor vernieuwing. De beursvloer krijgt een geheel nieuwe indeling. Alle hallen in Hardenberg zijn gereserveerd voor hèt vakevenement voor de technische industrie in Noord-Oost-Nederland. Metaalbe- en verwerkende bedrijven hebben met METAVAK in hal 4 een platform, waar alles op het gebied van verspanende en niet-verspanende bewerkingen is gecentreerd. Hal 6 maakt plaats voor VILO, welke zich speciaal richt op logistieke processen. Veel bedrijven in de technische industrie komen dagelijks in aanraking met verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag. Bezoekers kunnen de drie vakbeurzen met één entreebewijs bezoeken en treffen zodoende een compleet en gevarieerd aanbod.

METAVAK & Gebruikte Machinevak in Evenementenhal Gorinchem
5, 6 en 7 november 2013
Met deze vakbeurs heeft centraal Nederland een zakelijk evenement, waar volop kan worden gebouwd aan een netwerk binnen de verspanende- en niet verspanende industrie. Zakelijk, maar wel op een gastvrije en ontspannen manier. Voor een hapje en drankje hoeven geen extra kosten worden gemaakt, wat de sfeer tussen exposant en bezoeker natuurlijk ten goede komt. Jaarlijks maken zo’n 200 exposanten van deze gelegenheid gebruik. Evenementenhal Gorinchem bestaat uit één ruime en overzichtelijke hal, direct aan de A15. Met de verschillende congreszalen leent deze locatie zich ook prima om de vakbeurs met andere activiteiten als lezingen of workshops te combineren.

TIV en VILO in Evenementenhal Venray
19, 20 en 21 november 2013
Ook voor deze editie wordt de combinatie met VILO gemaakt. TIV Venray is voor regio Limburg en omstreken een netwerkevenement waar contacten worden gelegd binnen de technische industrie. Ook naar Duitsland en België wordt gemakkelijk een bruggetje geslagen. Exposanten kunnen dan ook hun (potentiële) klanten hier vandaan een gratis entreebewijs toesturen. Evenementenhal verzorgt deze uitnodigingsservice geheel kosteloos!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Evenementenhal u biedt? Bezoek dan onze website of neem contact op via telefoon of e-mail.

Website: www.evenementenhal.nl

E-mail: [email protected]

Telefoon: 0523 -289 800