Van den Broek Techniek deels terug in handen van oprichter

0
498

Kusters Beheer en TB Management hebben samen de aandelen van Van den Broek Techniek en TB Precision Parts overgenomen. Daarmee is Van den Broek Techniek voor een deel weer terug gekomen in handen van Ton van den Broek, die het bedrijf in 1986 oprichtte.

Van den Broek Techniek en TB Precision Parts zijn beiden gevestigd in Oss. Na wederzijdse verkenning met de voormalige eigenaren, zijn de betrokken partijen met een goed gevoel tot dit besluit gekomen. De werkwijzen van de bedrijven sluiten goed op elkaar aan en het personeel blijft in dienst.

Van den Broek Techniek is gespecialiseerd in de fijnmechanische bewerking van complexe machineonderdelen. De zeventien medewerkers vervaardigen klantspecifieke onderdelen in enkelstuks en kleine series voor industriële afnemers in diverse branches. TB Precision Parts is een relatief jong bedrijf dat zich richt op de productie van prototypes en orders van kleine en middelgrote series met een repeterend karakter. Daarbij ligt de structurele focus op korte levertijden, waardoor het bedrijf met vijf medewerkers en een volledig uitgeruste spoedstraat zich weet te onderscheiden van grotere concurrenten.

Terug in handen
Ton van den Broek is weer het gezicht van beide bedrijven. Daarmee wordt de commerciële slagkracht verhoogd en worden de capaciteiten van de overgenomen bedrijven verder benut. De bedrijven kennen een eigen identiteit en zullen deze behouden om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Mark van der Biezen van Kusters Beheer zal in de komende maanden intensief met Ton van den Broek samenwerken om beide bedrijven klaar te maken voor een duurzame en gezonde toekomst.

GEEN REACTIES

Nieuw op MetaalPlein