3M bundelt scholingsaanbod bedrijfsveiligheid

3M heeft het aanbod van alle bij- en herscholing op het gebied van bedrijfsveiligheid samengebracht in een nieuwe, interactieve brochure.

In de interactieve brochure in pdf-formaat van 3M zijn zo’n 60 bij- en herscholingscursussen opgenomen die overzichtelijk ingedeeld zijn qua branche.

De keuze van individueel aanpasbare persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) is een eerste vereiste om veilig te kunnen werken. Belangrijk is daarnaast ook te weten, hoe er op een juiste manier mee om te gaan en dit regelmatig te oefenen. Daarom is er nu de interactieve brochure in pdf-formaat van 3M. Deze is inzichtelijk en gemakkelijk te raadplegen, waardoor het eenvoudig wordt het juiste opleidingsaanbod te vinden en dit direct online te boeken. Hierin zijn zo’n 60 bij- en herscholingscursussen opgenomen die overzichtelijk ingedeeld zijn qua branche.

Dit maakt het voor bedrijfsveiligheidsfunctionarissen of werknemers die specifieke informatie zoeken, nog gemakkelijker om het op hun behoeften afgestemde productaanbod te bekijken.

Sectorspecifieke vakkennis

Tot de belangrijkste sectoren behoren de industrie (globaal), metaal, machinebouw, voeding, nutsvoorzieningen, olie & gas, bouw, farmaceutica en chemische industrie, gezondheidszorg, brandweer en reddingsdiensten, energiecentrales, evenals de telecommunicatie. Welke voorschriften moeten worden nageleefd en welke opleidingen voor veilig werken op hoogte worden regelmatig voorgeschreven? Door deze interactieve catalogus te raadplegen, kunnen bedrijven hun eigen opleidingsbehoeften nog gemakkelijker samenstellen.

Vanuit het overzicht worden gebruikers intuïtief naar detailpagina’s geleid, met daarop specifieke informatie over de afzonderlijke opleidingen. Dankzij hyperlinks kunnen rechtstreeks vanuit de PDF online reserveringen worden gemaakt of vragen worden gesteld.

In de interactieve brochure in pdf-formaat van 3M zijn zo’n 60 bij- en herscholingscursussen opgenomen die overzichtelijk ingedeeld zijn qua branche.

In de interactieve brochure in pdf-formaat van 3M zijn zo’n 60 bij- en herscholingscursussen opgenomen die overzichtelijk ingedeeld zijn qua branche.

Van e-learning tot inhouse opleiding

In de brochure worden alle opleidingsformats benoemd zoals het voortdurend groeiende aanbod aan webinars, maar ook e-learningformats, Expert Training of mobiele opleidingen die inhouse bij bedrijven worden aangeboden. Op het gebied van klassikale opleiding bieden de opleidingscentra in Zwijndrecht (België) en Hamburg (DE), evenals andere partnercentra, een uitgebreid programma waarin alle aspecten van het werken op hoogte en in besloten ruimten aan bod komen.

Opleidingen van experten met gecertificeerde veiligheidstrainingen in het 3M Safety Center Zwijndrecht en maatwerk opleidingen ronden het aanbod af. Het trainingsaanbod omvat alle relevante gezondheidsrisico’s, of het nu gaat om ademhalingsbescherming, oog-, gehoor- en hoofdbescherming of persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen op hoogte.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Personeel en Opleiding

Maatwerk opleidingen voor elke verspaner

07-11 Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die willen studeren waar en wanneer ze…

Verbinden

VHB tape verbindt praktisch onzichtbaar en duurzaam

14-03 Volgens Fokke Bronsema, directeur van Metaaltechniek Handelsonderneming in Amersfoort, kan het maken van een…

Personeel en Opleiding

STODT leert verspaner op de centjes te letten

02-03 Henk Beldman van STODT heeft de afgelopen jaren tal van lucratieve afstudeerprojecten voorbij zien…

Personeel en Opleiding

Cobotopleiding-in-a-box

06-10 Het opleidingspakket maakt deel uit van een uitgebreid onderwijsprogramma, waarmee Universal Robots nieuwe mogelijkheden…

Personeel en Opleiding

STODT helpt ambitieuze verspaner verder

07-09 Hierin staat niet de techniek centraal. Deze opleiding beoogt een breder beeld te geven…

Personeel en Opleiding

Summa College start opleiding robotlassen

25-08 Op de Brainport Industries Campus in Eindhoven wordt gebruikgemaakt van de nieuwste apparatuur. Merkonafhankelijk…

Personeel en Opleiding

Suplacon werkt nieuwe medewerkers vlot in

16-08 TWI staat voor Training within Industry. De methode is ontstaan in de Tweede Wereldoorlog,…

Personeel en Opleiding

Voorbereiding op gebruik KI bij robotlassen

05-07 Het accent ligt hierbij op duurzame inzetbaarheid van medewerkers en bevordering van instroom van…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen