Acht nieuwe compacte lasinverters

0

Venvulas Lastechniek uit Vught lanceert met de Röwac EcoLine serie een splinternieuw programma compacte lasinverters. Ook geeft Venvulas met de ‘derde generatie’ lastoortsen met geïntegreerde bronafzuiging antwoord op de vraag wat de beste remedie is tegen het inademen van kankerverwekkende lasrook.

De nieuwe EcoLine serie bestaat uit acht verschillende inverter-uitvoeringen: twee handzame DC Inverters voor elektrodelassen, twee draagbare en twee verrijdbare MIG inverters en twee portable TIG machines. Alle inverters zijn uitgerust met geavanceerde IGBT technologie en onderscheiden zich door de lasmethode (Elektrode, MIG, TIG) en het vermogen. Ze worden compleet geleverd met elektrode- en werkstukkabel (alle modellen) en indien van toepassing ook met een MIG-pistool of TIG-toorts. Daarnaast levert Venvulas een compleet programma laselektroden en lasdraden zodat de nieuwe machines compleet geleverd kunnen worden zodat men er direct mee aan de slag kan. Alle machines zijn eenvoudig te bedienen via het overzichtelijke paneel aan de voorzijde. Een aantal inverters is uitgerust met een groot digitaal display, terwijl bij de TIG-inverters de mogelijkheid bestaat om alle lasinstellingen op te slaan in het geheugen. De IGBT-technologie zorgt niet alleen voor een perfect gecontroleerde lasstroom, deze betekent ook dat de machines compact en licht in gewicht zijn, waardoor ze ook ideaal zijn voor mobiele toepassingen.

Focus op bronafzuiging van lasrook
Daarnaast zet Venvulas de nieuwste generatie Röwac lastoortsen met geïntegreerde bronafzuiging in de spotlights. Deze toortsen combineren een ergonomische vormgeving met een opvallend laag gewicht, waardoor er precies en comfortabel mee gelast kan worden. De in de toorts geïntegreerde bronafzuiging is de afgelopen jaren geperfectioneerd waardoor deze toorts de basis legt voor de beste, comfortabelste, veiligste en gezondste manier van lassen.

Venvulas Lastechniek, stand D102

Gratis-toegangskaarten-Brabantse-Metaaldagen