Alles draait om reinheid op Clean 2019

0

Het reinigen van onderdelen is cruciaal binnen de huidige productieprocessen. Dit is niet alleen van belang in de metaalbewerkende of -verwerkende industrie, maar ook in de automotive, medische technologie of luchtvaart. Mikrocentrum organiseert op 26 maart Clean 2019, een expo en congres waar bezoekers kennis kunnen maken met de laatste ontwikkelingen, producten en innovatieve processen voor een optimale reinheid van industriële onderdelen en oppervlakken.

 

Sprekers uit de industrie, wetenschap en onderzoek presenteren hier nieuwe ontwikkelingen en zullen ingaan op proces- en kostenoptimalisatie en kwaliteitscontrole. Ook delen ze best-practice-toepassingen. Een greep uit de lezingen: Verhoog de kwaliteit en verlaag de kosten door GSA’s te vereenvoudigen (ASML); Wat zijn de essentiële voorwaarden als het gaat om een schoon ontwerp? (NTS Development & Engineering); Reinigen in de praktijk: van vervuiling op verschillende materialen tot grade 2 reinheid (VDL GL Precision); De 4 factoren voor reiniging (Unicorn); Dampfase Reiniging (Titan Technologies); How to choose the correct cleaner: practical tips from industry (Petrofer); Combination of Solvent Cleaning and Plasma Treatment – a new level of Cleanliness (Ecoclean).

Exposanten
Dit lezingenprogramma wordt gecombineerd met een expositie met een kleine twintig exposanten. Dit zijn vooral leveranciers van reinigingsdiensten, reinigingssystemen en reinigingsmiddelen voor: natte reinigingsprocessen, thermische processen, speciale processen en toepassingen, mechanische processen. Clean 2019 wordt gehouden in het onlangs geopende nieuwe pand van Mikrocentrum in Veldhoven. Mikrocentrum organiseert dit evenement in samenwerking met VCCN, een professioneel platform vóór en dóór vakmensen die werkzaam zijn in het gebied Contamination Control.