Atos erkend als Microsoft Partner voor Mixed Reality

0

Atos is erkend als een officiële Microsoft Partner voor Mixed Reality. Ook treedt zij toe tot het Microsoft Mixed Reality Partner Programma (MRPP).

Dit is een erkenning van de expertise van Atos met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op het gebied van Mixed Reality. Hierbij combineert zij de kracht van Virtual en Augmented Reality, met gebruikmaking van de Microsoft HoloLens-technologie. De MRPP heeft tot doel Microsoft-partners te ondersteunen die aantoonbaar over de noodzakelijke technologische kennis beschikken en Mixed Reality-implementaties hebben gerealiseerd voor klanten.

Atos heeft aangetoond over het vermogen te beschikken om nieuwe manieren van werken te ontwerpen, bouwen en implementeren voor spelers in verschillende sectoren. Eén van deze sectoren is de maakindustrie, waar Atos klanten ondersteunt bij de implementatie van baanbrekende oplossingen om hun prestaties te verbeteren en tegelijkertijd op kosten te besparen. Een aantal voorbeelden: Het realiseren van een Digital Twin – het bieden van voorspellend onderhoud om te helpen met het beheer van materialen en machines in een fabriek; Implementatie van collaboratieve manieren van werken – e.g medewerkers kunnen op afstand samenwerken aan hetzelfde 3D-model; Verrijking van de definitie van processen met tastbare componenten en concrete ‘real life’ voorbeelden (3D illustraties).