Baykal pakt flink uit

0

Machinehandel Overmars uit Warder, specialist in Turkse plaatbewerkingsmachines, moet tijdens de Euroblech zijn aandacht verdelen over vier stands: die van Baykal, Sahinler, Akyapak en Roundo.

Baykal pakt dit jaar weer flink uit in Hannover. De Turkse machinefabrikant toont allereerst twee fiberlaser snijmachines: een compact exemplaar en een machine met platenmagazijn, dat door Baykal zelf is ontwikkeld. Daarnaast wordt ook een plasmasnijmachine gedemonstreerd.

Ook op het gebied van CNC kantbanken doet de Turkse fabrikant zich gelden: getoond worden de Mozes kantbank (3 meter x 160 ton) met projectie op de bovenram en een servo-elektrische kantbank (werkbreedte 1,25 meter).
De Duitse fabrikant Weinbrenner – een onderdeel van Baykal – is uiteraard ook van de partij. Te zien is een kantbank GP 200, alsmede een schaar (3050×20 mm).

Sahinler
De eveneens Turkse exposant Sahinler neemt zijn complete lijn ponsknipmachines mee naar Hannover. Ook worden hydraulische werkplaatspersen en profiel- en platenwalsen gedemonstreerd. Sahinler zal ook een pijpenbuigmachine, die nieuw in het programma is, laten zien.

Akyapak
Akyapak heeft een plasmasnijmachine gecombineerd met een boor en zal deze op de Euroblech demonstreren. Ook worden een 4-rollen platenwals (2 meter – 8 mm) en een profielwals APK 81 getoond.

Roundo
Naast deze Turkse inbreng is Machinehandel Overmars ook de vertegenwoordiger van Roundo, producent van hoogwaardige profiel- en platenwalsen. Eind vorig jaar is deze van oorsprong Zweedse fabrikant overgenomen door het Italiaanse Boldrini. Roundo zal een profielwals R4S en een CNC platenwals (2 meter – 8 mm) demonsteren.

“Wij zullen op woensdag, donderdag en vrijdag op de stands van deze leveranciers aanwezig zijn”, zegt Bram Overmars, die weer veel Nederlandse bezoekers op de Euroblech verwacht.

Baykal
Hal 14, stand H06
Akyapak
Hal 14, stand H42
Sahinler
Hal 15, stand F56 en E28
Roundo
Hall 11, Stand J06